Södertörns Gymnasiums Fotbollsturnering 2023: En Dag Fylld av Gemenskap och Sportanda!

Vi är glada över att rapportera om en fantastisk dag på årets traditionella fotbollsturnering här på Södertörns Gymnasium. Deltagarna kämpade hårt, matcherna spelades schysst och stämningen var på topp med DJ Botrus favoritlåtar som satte tonen för en minnesvärd dag.

Efter spännande och välspelade matcher kröntes NA21/22 som vinnare av årets turnering. Ett stort grattis till dem och ett ännu större tack till alla deltagare som bidrog till den positiva atmosfären!

Men festligheterna stannade inte där. Efter prisutdelningen fick vinnarna, NA21/22, möta ”SG ALL STAR” – lärarlaget – i en spännande vänskapsmatch. Resultatet av denna match blev en hyllning till erfarenhet och rutin när lärarlaget tog hem segern. Ett stort grattis till våra lärare som visade att åren av erfarenhet på planen inte gått förlorade!

Tack till alla som deltog och gjorde detta evenemang möjligt. Fotbollsturneringen på Södertörns Gymnasium fortsätter att vara ett höjdpunktsevenemang, och vi ser redan fram emot nästa års spännande upplaga!