En Magisk Halloween-avslutning på Södertörns Gymnasium!

Vi vill rikta ett stort tack till hela Södertörns Gymnasiums elevråd för att ha gjort årets Halloween-avslutning till en oförglömlig händelse! 🎃✨

Kahoot-tävlingen: Hjärnkapaciteten utmanad! Eleverna visade sina kunskaper och tävlade på högsta nivå i den spännande Kahoot-tävlingen. Frågorna var kluriga, och det var imponerande att se engagemanget och snabbheten hos alla deltagare.

Pumpalyktedesign: Konstverk i mörkret! En imponerande skara konstnärer skapade verkliga mästerverk med sina pumpalykter. Kreativiteten blommade, och skolan lyste upp av fantastiska konstverk under den magiska kvällen.

Utklädnader: Osannolikt kreativa! Våra elever och lärare överraskade oss alla med sina oslagbara utklädnader. Från skrämmande monster till fantasifulla karaktärer – ni alla gjorde Halloween-avslutningen färgstark och levande!

FIFA-turneringen: Spänning till sista sekunden! Sportandan var på topp under den intensiva FIFA-turneringen. Vi såg otroliga matcher och imponerande färdigheter, vilket gjorde tävlingen till en riktig höjdpunkt på kvällen.

Tack för att ni skapade Minnen för Livet på Södertörns Gymnasium! 🤩👏 Ett stort tack till alla som deltog och bidrog till att skapa en fantastisk atmosfär. Ni har verkligen gjort årets Halloween-avslutning speciell och minnesvärd.